Başkan Günay İcraatlarını anlattı
Cemil DİRİM

Cemil DİRİM

Başkan Günay İcraatlarını anlattı

22 Temmuz 2024 - 12:39

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, göreve başladığı günden bu yana yaptığı icraatları düzenlediği lansman toplantısı ile Güzelbahçeliler ve basın mensupları ile paylaştı. Lansmanı takip etmek için yerimizi aldığımızda Anfi tiyatronun bayraklarla süslendiğini ve Güzelbahçeliler tarafından doldurulduğunu gördük. Davetliler arasında  CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Altan İnanç, Tacettin Bayır, Musa Çam, Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Pehlivan gözümüze çarpan isimlerdi.
 “Güzelbahçe’nin onayı, ailemizin Günay’ı”, “Sözünün eri, Güzelbahçe’nin neferi” sloganları arasında sahneye çıkan Günay, yaptığı çalışmaları barkovizyon görüntüleri eşliğinde anlatmaya başladı. Heyecanı, güler yüzü, sempatik tavırları ile dikkat çeken Günay, seçim döneminde vaatlerinin yer aldığı kitaptaki vaatlerinin yarısını gerçekleştirdiğini söyledi. Günay'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:
Sahil düzenlemesi 45 günde bitmiş.  Güzbel Cafe ve Sahil Cafe hizmete açılmış. Seferihisar yolu Oya ağaçları ile süslenmiş. Belediye personeli her hafta muhtarları dinliyor. Gençler ile görüşülüyor, sorunları dinleniyor. Payamlı yolunu kısaltacak çalışmalar bitmiş, Büyükşehir'in asfaltlaması bekleniyor. Çamlı'ya minibüs getirilmesi, Düğün salonu ve Gasilhane yapılması da yapılan hizmetler arasında.  Köylü kadınların kullanımı için Salça ve üzüm sıkma makinesi alınmış.  Temizlik bisikleti ve süpürme aracı alınması,  Ali İsmail Korkmaz Parkı’nın hizmete açılması, Kent mobilyalarının belediye çalışanları tarafından üretilmesi de yapılanlar arasında. Güzelbahçe - Foça feribot seferlerinin başlaması, Gece Pazarı’nın tekrar açılması, e-imar uygulamasının başlaması, gençlere spor imkanı sağlanması, Güzel Kart ile hastanelerle yapılan protokol gereği evde bakım ve sağlık hizmetlerinin başlaması da ilk 100 günde yapılanlar arasında. Özellikle eski Yelki Belediye Binasının kiracısı tarafından atıl durumda bırakılması ve belediyeye teslim edilmemesi nedeniyle meclis üyeleri ile birlikte kilitli kapıları kırıp binayı teslim alması da Günay'ın artıları arasında yer alıyor.
Mustafa Günay'ın geçtiğimiz dönemde Güzelbahçe'de Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapması, ilçeyi iyi tanıması ve sorunlarını bilmesi de işini kolaylaştırmış görünüyor. İlk 100 günde çok güzel icraatlar yapmış. Darısı diğer belediye başkanlarının başına. Onların da yaptığı çalışmaları bizimle paylaşmasını merakla bekliyoruz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum